Home

Hallo! Welkom op de website van Sphynx Cattery Pink Diamond!

Ik ben Lara en heb als hobby een kleine sphynx cattery opgericht. Ik woon samen met mijn man en ons zoontje Adam in het prachtige Baarle-Nassau. Een gezellig levendig dorp net over de grens.

Wij hebben vijf lieve sphynxkatten, die deel uitmaken van ons dagelijks leven. Zij mogen net als ons kind overal in huis komen en worden lekker vertroeteld.

Af en toe hebben wij een nestje sphynxkittens. Die groeien bij ons in de woonkamer op en worden al snel gewoon aan al het leven om hen heen. Ook zullen ze niet bang zijn van honden, want wij hebben zelf twee grote rottweilers. Die waken over ons en over de katjes. Je zou het bijna niet geloven als je ze zag, maar onze honden zijn gek op die bloteriken en likken ze helemaal af als ze de kans krijgen.

Onder onze katten hebben we 1 mannetje, Diesel, onze prachtige dekkater. Wij bieden hem beperkt aan als dekkater voor andere poezen. Dit doen we omdat we gemerkt hebben dat hij soms niet genoeg heeft aan zijn eigen vrouwtjes en dan loopt hij hele dagen te miauwen.

Wil je meer weten over onze schatjes? Neem gerust verder een kijkje op de website. Heb je nog vragen, dan mag je me altijd e-mailen op poezewoes@live.be